• Boekpresentatie ‘Good Old & Still Young’
   
  Oud-lid Peter Samuel (72) brengt zijn boek ‘Good Old & Still Young’ op zaterdag 6 oktober 2018 tijdens de Victoria-reünie onder de aandacht.
   
  Als actief speler in een ver verleden en recenter als stukjesschrijver voor De Victoriaan heeft Samuel in het licht van het 125-jarig bestaan van de ‘Good Old’ zijn herinneringen aan wedstrijden, kampioenschappen, toernooien en feestjes in boekvorm gebundeld.
  ‘Good Old & Still Young’ verhaalt niet alleen over zijn prachtige Victoria-tijd, maar Samuel besteedt op een voor hem karakteristieke manier ook in bredere zin aandacht aan de voetbalsport. Nederlandse voetballers als Abe Lenstra, Faas Wilkes en Johan Cruijff komen voorbij, ook toppers als de Braziliaan Pelé en Inter Milaans topper Sandro Mazzola worden gememoreerd. Stadionbezoeken aan Bernabeú in Madrid, San Siro in Milaan en Maracanã in Rio kleuren Samuels voetbalhart in lyrische bewoordingen.
   
  Het laatste gedeelte van zijn 181 pagina’s tellende boek - voorzien van illustraties, zwartwit- en kleurenfoto’s - bevat hoofdstukken van Samuels ontmoeting met een drietal vrienden uit zijn blauwwit geblokte verleden. In persoonlijke gesprekken met Victoriaanse ‘Toppers van Toen’ worden saillante herinneringen en belevenissenen opgehaald. Reggy Huguenin, Gerard van Kerkhof en Jan van Beers, ook zeventigers, blazen mooie tijden uit vervlogen dagen via de pennenvruchten van Peter Samuel nieuw leven in.
   
  De schrijver is ervan overtuigd dat zijn met trots geschreven boek een ‘must-have’ voor leeftijd- en generatiegenoten bij Victoria is. Uiteraard is zijn boek ook geschikt voor andere, jeugdiger clubleden en aanhangers die in het wel en wee van de Good Old zijn geïnteresseerd. Het boek wordt uitgegeven bij Uitgever Kirjaboek in Hoogwoud, de prijs bedraagt € 17,50 euro (excl. verzendkosten).
   
  Per e-mail aan peter70samuel@gmailcom (vóór zaterdag 15 september a.s.) kan bij vóór-inschrijving een exemplaar worden besteld. Dit bespaart de liefhebber portokosten, want de schrijver neemt het bestelde boek mee naar de Victoria-feestdag met reünie om het boek persoonlijk te overhandigen (en desgewenst te signeren).
   
  (Meer info over ‘Good Old & Still Young’: zie peter70samuel.blogspot.com)

   

  VOORINSCHRIJVING VOOR OVERHANDIGING OP REÜNIE - 6 OKTOBER 2018