• Voor morgen: Breng je goede humeur mee!

  ATTENTIE -  OPROEP

  Het is bijna zover. Victoria viert zaterdag van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat haar 125ste verjaardag.  Haar doel is voor iedereen een leuke, gezellige en sportieve dag te organiseren. En om Victorianen van alle geledingen met elkaar in contact te brengen. Om zo het clubgevoel te versterken.

  Dat doet ze in haar eigen huis. Op en rond de velden aan het Jagerspaadje.

  Er worden maar liefst 3 verschillende toernooien georganiseerd, en er zijn 2 speciale wedstrijden.

  Maandenlang, bijna een jaar, is een klein aantal mensen heel druk bezig dit allemaal te organiseren. En, zoals zo vaak, en dat zal u niet verbazen, komt het meeste werk aan op de laatste dagen in aanloop naar zo'n feest.

  Bij die toernooien zijn meer dan 60 (!!) teams betrokken, bijna 1000 voetballers, die zich gedurende die hele dag, begeven op en rond de velden van Victoria. Een teamindeling, wedstrijdschema, materiaal, afhandeling van uitslagen etc etc. U kunt zich voorstellen; een gigantische klus, en best ingewikkelde operatie.
  Wij zijn ervan overtuigd dat de mensen die dat allemaal hebben voorbereid een hele goede klus hebben geklaard. Waarvoor Victoria ze bij voorbaat al hartelijk bedankt.

  Tegelijkertijd willen we met dit bericht iedereen oproepen a.s. zaterdag zich open, flexibel en verantwoordelijk op te stellen. Het zal, ondanks alle voorbereiding, vast niet overal even soepel verlopen (ballen kwijt, hesjes niet achtergelaten op te veld, teams die de weg naar t juiste veld niet kunnen vinden, of toch niet helemaal compleet zijn, een scheidsrechtersfluitje dat ontbreekt etc etc. U kent het wel).

  Oproep tot eigen initiatief en oplossend vermogen
  Aan u de oproep om dan niet meteen naar de Bestuurskamer of de organisatie van het toernooi te rennen en te gaan klagen, maar zelf het initiatief te nemen om het probleem(pje) ter plekke zo snel mogelijk op te lossen. Door praktisch en pragmatisch te handelen en een creatieve oplossing te bedenken.  Om zo het toernooi en schema niet teveel in de war te schoppen. We hanteren een vrij strak tijdschema gedurende de hele dag en avond. En als  je ziet dat ergens een helpende hand gewenst is, steek die dan zelf even uit. Zo maken we er s├ímen een mooie dag van.

  Laat geen afval liggen

  En om te voorkomen dat het terrein snel vol ligt met allerlei bekers en friet bakjes graag er op toezien en ook aanspreken dat afval in de daarvoor bestemde afvalbakken wordt weggegooid.


  Flexibel en zelfwerkzaam
  Wij rekenen op uw flexibiliteit en zelfwerkzaamheid, en hopen dat we gezamenlijk en onderling een mooie, gezellige verjaardag kunnen vieren, waarin we kennismaken met andere leeftijdsgenoten, die in ieder geval 1 ding met elkaar gemeen hebben; De Vriendschap van Victoria....

  Of, zoals Baron Pierre de Coubertin ooit al eens zei; Meedoen (en meehelpen) is belangrijker dan winnen...... Zeker op de 125ste verjaardag van de Koninklijke Victoria.

  Hartelijk dank voor jullie begrip en medewerking,

  Houdt Steeds Tezamen,

  Het Bestuur - Jan Willem Jonkman
  Jubileumcommissie - Jurgen Leurdijk