• Altijd al een keer willen keepen als een echte keeper? Sta jij wel eens in het doel als er geen keeper is en wil je graag extra training om je zo nog beter te laten worden? Dan is dit alweer jouw kans! De 2e keeperspromotiedag is voor alle spelers van de JO8 t/m JO10!

 • Keeperspromotiedag
  Vrijdag 14 december

  Trainingstijd
  16:30 - 17:30 uur JO8 en JO9
  17.30 - 18.30 uur JO10

 • TRAINING OP DE PROMOTIEDAG
  Onder begeleiding van onze eigen ervaren keeperstrainer(s) hebben wij, voor iedereen die dit wil, een speciale keeperspromotiedag georganiseerd voor jeugdspelers die uitkomen in de JO8 t/m JO10. Tijdens deze training zullen de trainers o.a. aandacht besteden aan diverse onderdelen van het keepen zoals vangen, duiken en voetenwerken. Hoe kun jij jouw techniek hiermee verbeteren?

  BENODIGDHEDEN
  Je hoeft je niet aan te melden, maar kunt op de dag zelf langs komen op bovenstaande tijdstippen en doe mee met de trainingen. Het enige wat je nodig hebt, zijn natuurlijk een paar keepershandschoenen. Zien wij jou ook op deze vrijdag?