• JO8-1 3de tijdens Stols Voetbal - Galgenwaard Zaalcup

    Nu het najaarsseizoen buiten voor de mannen is afgelopen werd het eens tijd om te kijken hoe de skills in de zaal waren. Dus togen we, op een koude zaterdagochtend, richting de Galgenwaard alwaar de Galgenwaarde Zaalcup zou plaatsvinden. Helaas kon Sam deze keer niet meedoen, dus waren we met zeven man: Marwan, Jip, Bas, Milan, Jens, Matthew en Floris onder leiding van Roan om de blauw-witte clubkleuren te verdedigen.

    De tegenstanders in de poule waren Elinkwijk, WVHEDW, de Meern en Skillz. Het laatste team had zich helaas afgemeld, dus bleven er in de poulefase 3 wedstrijden over. Potje 1 tegen Elinkwijk tegen werd een 4-0 overwinning, met oa 3 goals van Milan. De tweede wedstrijd tegen De Meern was vele malen lastiger. Een goede actie van Marwan leverde de 1-0 winst op.

    De laatste partij in de poule was tegen WVHEDW. Een gelijkspel zou voldoende zijn voor de nummer positie in de poule. In het begin ging het goed en leverde een 2-0 voorsprong op. Echter WVHEDW kwam terug tot 2-2. Dan de laatste seconden van de wedstrijd. Er werd al letterlijk afgeteld voor de laatste seconden, bleek er toch een speler van WVHEDW voor de goal vrij te staan en de 2-3 te scoren. Einde wedstrijd. Verlies. Balen.

    Laatste kans was dat WVHEDW gelijk zou spelen of verliezen tegen De Meern. Echter won WVHEDW deze wedstrijd met 1-0 en bereikte daarmee de finale (en uiteindelijk te winnen). Dan maar de 3e plek binnen halen tegen Zwaluwen Utrecht. Een team dat we ook in de competitie troffen wat ook al een spannende wedstrijd opleverde. Dat was deze wedstrijd ook waar de teams aan elkaar gewaagd waren. De score liep langzaam op tot uiteindelijk de 3-2 voor Victoria de winst betekende.

    De wedstrijden waren weer leuk om te zien en de zaalvoetbal vaardigheden worden door de trainingen elke keer weer beter. Wat ons nog rest dit jaar is aan zaalvoetbal toernooi bij ijsselmeervogels op 29 december en dan even een welverdiende rust.