• Patrick van der Pas start als Technisch Cöordinator Senioren/JO19-1

    Patrick van der Pas zal per direct en volgend seizoen de technische coördinatie oppakken van de senioren en de JO19-1. Met ruim 30 jaar ervaring in het voetbal bij onder andere FC Utrecht, Altius, OSM, Maarssen, de Bilt, Houten, Elinkwijk en De Meern komt Patrick de technische leiding van Victoria versterken.

  • De komende maanden zal hij zich focussen, in samenwerking met de nieuwe trainer van Zaterdag 1, Robert Roest, op de samenstelling van de selecties voor het seizoen 2019/2020. De doorstroming van onze eigen jeugd naar de beloften (zaterdag 2) en naar het eerste team zal een ander belangrijk onderdeel zijn van het takenpakket van Patrick. 

    Patrick is geen onbekende voor Victoria. Nog maar een paar jaar geleden wist hij te promoveren met het vlaggeschip van onze  jeugd, toen nog de A1, naar de Derde Divisie.