• Versterking Victoria 1 voor seizoen 2019-2020 met Jordy, Beau, Bryan en Roy.

  Volgend seizoen komen een aantal spelers HC & FC Victoria 1893 versterken, Wij stellen ze graag aan U voor.

  Jordy Arp

  Jordy is inmiddels een bekende binnen onze club. Dit seizoen had Jordy als trainer de  onder 13-1 onder zijn hoede, zo ook volgend seizoen. Na enkele jaren over en weer flirten heeft Jordy besloten de overstap te wagen en daar zijn we als club heel blij mee. Jordy is een razendsnelle, intelligente en veelvuldig scorende linksbuiten, die inmiddels al de 75 doelpuntengrens bij zijn voormalige club vv Altius is gepasseerd. We hopen natuurlijk dat hij die lijn bij ons volgend seizoen zal doorzetten.

  Van harte welkom Jordy!

    

  Beau Schaepman

  Beau is een onverwacht cadeautje, die we als HC & FC Victoria 1893 graag willen aannemen en uitpakken. Beau is een tactisch sterke nummer 6, balvast en gezegend met een  prima functionele techniek en een echte winnaar in de duels. Beau is ook afkomstig van vv Altius, maar heeft vroeger tevens in jeugd van NEC gespeeld. Beau brengt daarmee ook de nodige ervaring mee, waarmee hij  de jonge Victoriaselectie zeker mee kan helpen.

   

  Van harte welkom Beau!

   

  Bryan Janssen

  Bryan is een jonge talentvolle linksback, die t/m de B junioren zijn opleiding bij HC & FC Victoria 1893 heeft genoten. Na de B-junioren heeft Bryan enkele jaren zijn sporen bij sv Olympia verdiend, alwaar hij al op jeugdige leeftijd in het eerste heeft gespeeld. Bryan is een aanvallende linksback, die de hele linkerkant kan bestrijden en gezegend is met een fluwelen voorzet. We zijn blij dat Bryan weer "thuis" is gekomen en ook voor Bryan geldt;

   

  Van harte welkom Bryan!

   

  Roy van de Brink

  Roy is ook afkostig van vv Altius en één van de bekendere voetballers in het Gooi. Niet alleen vanwege zijn altijd vrolijke humeur en opgeruimde karakter, maar ook door zijn voetbalkwaliteiten. Als rechtsback is hij veelal een plaag voor zijn tegenstander, niet alleen verdedigend maar ook door zijn onstuitbare aanvallende impulsen. Technisch vaardig, hard, snel, kopsterk en een uitstekende wedstrijdinstelling maken van Roy een meerwaarde voor elk team. We zijn ook heel blij dat we deze kleurrijke voetballer bij onze club mogen verwelkomen.

   

  Van harte welkom Roy!

   Met dank aan Marcel Visser voor de fotografie.