• VOORLOPIGE TEAMINDELING MEIDEN BEKEND!De Jeugdcommissie Meidenvoetbal (JCM) is na uitvoerig overleg de afgelopen maand tot de VOORLOPIGE teamindeling voor het seizoen 2019-2020 gekomen. Gezien de groei die het meidenvoetbal landelijk doormaakt zijn de oudste junioren elftallen maximaal (#16) gevuld. Dit geldt ook voor de pupillen in de leeftijdscategorieën Meiden Onder 11 (#10) en Jeugd Onder 9 Meiden (8 meisjes per team). Verder is er in de onderbouw bij de leeftijdscategorie Meiden Onder 13 een extra (8x8) team MO13-2 geformeerd.De ervaring heeft ons geleerd dat er na de voorlopige indeling nog vragen kunnen zijn. Ook kan het zijn dat wij ondanks de controle een spelfout in een naam hebben laten staan. In beide gevallen kun je dit alleen via het mailadres meisjesvoetbal@victoria1893.nl aan ons doorgeven. De JCM zal hier 26 augustus ’19 op reageren.Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe en hopen jullie weer terug te zien bij de start van de nieuwe competitie.Namens de Jeugdcommissie HC&FC Victoria 1893 Met sportieve groet,Patricia van Schaik & Ruben Dekker Alvast bedankt en fijne (voortzetting van) vakantie! - Meisjes O19-1- Meisjes O17-1 - Meisjes O15-1- Meisjes O13- Meisjes O11 - O9