• Victoria als eerste lokale club erkend als Regionale Jeugdopleiding

    Sinds afgelopen maandag draagt Victoria als eerste lokale club in Nederland het predicaat "Regionale Jeugdopleiding". Iets waar we bijzonder trots op zijn en wat ons eenzelfde status geeft als eredivisionisten FC Emmen, VVV Venlo en Willem II en eerste divisionisten Excelsior en Almere City.

    Een mooie erkenning. Te meer omdat uit de KNVB audit eerder dit jaar veel waardering kwam voor de manier waarop de trainingen voor de breedteteams worden vormgegeven, de nieuwe trainingsmethodieken, zoals indeling op biologische leeftijd, en de professionaliteit van de trainersstaf en op de manier waarop de trainers begeleid worden door de Hoofden Jeugdopleiding.

    Wij feliciteren heel Victoria - en in het bijzonder onze trainingsstaf  - van harte met dit mooie resultaat!

     

     Victoria Regionale Jeugdopleiding