• Coachavond Breedteteams Onderbouw i.s.m. de KNVB
  Wij laten onze vrijwillige coaches die wekelijks op het veld staan, niet aan hun lot over. In kader van hun ontwikkeling organiseren wij zoals gewoonlijk coachavonden. Ook in dit seizoen organiseren wij voor de coaches van de teams in een van onze breedteteams coachavonden.

  1e coachavond
  Op vrijdag 20 september 2019, in samenwerking met de KNVB (nieuwe docenten) wordt een scholingsavond georganiseerd. Tijdens deze avond gaan we een wedstrijd tussen O.9 of O.10 pupillen kijken. De (beginnende) docenten zullen je begeleiden en bevragen omtrent: de kenmerken, coaching en begeleiding van deze leeftijdscategorieën.

  Vrijdag 20 september
  18.15 - 20.30 uur
  Locatie KNVB campus, Woudenbergsweg 58 te Zeist.

  Oefenteams
  In kader van deze scholingsavond, hebben zich reeds 3 teams aangemeld als oefengroep voor een onderling oefenwedstrijd op het sportcomplex van de KNVB. De Onder 9.8, Onder 10.3 en de Onder 10.4.

  Mocht jij ook als coach hierbij aanwezig willen/kunnen zijn? Mail naar onderbouw@victoria1893.nl met jouw naam en het team.