• Sponsor Victoria kostenloos

  Wist jij dat je Victoria kunt sponsoren zonder dat het je iets extra's kost? Nou ja, een klein beetje extra moeite misschien. Maar daar geef je de club dan wel weer wat voor terug. Mooi toch?

  Hoe werkt het?

  Onze club is aangemeld bij www.onzeclubwinkel.nl. Nadat jij je op deze site hebt aangemeld selecteer je HC&FC Victoria en kun je direct beginnen met shoppen. Via de zoekmachine van OnzeClubwinkel zoek je de webshop die je nodig hebt, klikt erop en word je direct doorgelinkt. Er zijn al meer dan 600 webwinkels aangesloten!

  Zodra je bent doorgelinkt, kun je je bestelling plaatsen zoals je dat gewend bent. Je doet je aankoop dus rechtstreeks bij de webshop en niet bij OnzeClubwinkel.

  De webshop herkent echter dat je via OnzeClubwinkel bent doorgeleid. Zodra je je aankoop hebt gedaan ontvangen zij dan ook een deel van het aankoopbedrag terug als commissie. Er komt dus géén bedrag bovenop je aankoopbedrag. Deze commissie deelt OnzeClubwinkel vervolgens met Victoria.

  Kortom, met jouw aankoop sponsor je direct Victoria. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen.

  Veel shopplezier!