• Heb jij 'm al ontvangen?

   

  Dit weekend valt bij iedereen de Victoriaan op de mat. Ook dit keer is het weer een prachtig blad geworden, waarin  je mooie artikelen kunt lezen over ons vlaggenschip Victoria 1, de triple van vriendentam JO17-3, het succes van onze jeugdopleiding en de toekomst van onze velden en het paviljoen.

   

  Ook interviewen huidig voorzitter Jan Willem Konkelman en beoogd opvolger William Koot elkaar en wordt in de serie boegbeelden, dit keer Victoriaan Nico Rosenbaum uitgelicht. Natuurlijk ontbreekt ook een fototerugblik van ons jubileumjaar niet.

   

  En wil je weten wie er in de staf zitten? En in de verschillende commissies? Hoe de jaaragenda en speeldagenkalender er uitzien en welke Victorianen allemaal een transfer hebben gemaakt naar of van een BVO? Ook deze info kun je allemaal terugvinden in de Victoriaan.

   

  Kortom, een fantastisch nummer om te lezen én te bewaren!

   

  Veel leesplezier!