• Victoria 1 - Benschop 1

  De 1e 2 wedstrijden van de competitie zit er op en gesteld kan worden dat zowel UNO als DOS fantastisch ziojn begonnen. Beide teams 6 punten uit 2 wedstrijden en ook het vertoonde spel mag er zijn. Na het teleurstellende seizoen is nieuwe trainer Robert Roest content met de prestaties van zijn team. Vrijwel iedereen is fit en gretig en dat is te merken.

  Het 2e team timmert met een zeer jong elftal ook goed aan de weg en heeft , ondanks het gemis van een vaste coach , de 1e 2 wedstrijden gewonnen.
  U kunt beide teams aanstaande zaterdag aan het werk zien en genieten van attractief voetbal.
  Kom daarom naar 't Jagerspaadje en moedig vanaf 12:30 Dos aan in hun wedstrijd tegen het 2e van Nieuwland waarna om 15:00 UNO de degens gaat kruisen met het 50 jarige, afgelopen seizoen gepromoveerde Benschop.
   
  Tot zaterdag, 
   
  Houdt Steeds Tezamen