• Voetballen, welke vrouwe wil dat nu niet!

  Het voetbalseizoen is inmiddels al lang en breed weer begonnen. Dat geldt ook voor de 30+ vrouwen van Victoria, waarbij plezier en voetbal hand in hand gaan.

  Zo goed en zo kwaad als het ging hebben we tijdens de zomer onze conditie op peil gehouden. Daar waar de vakanties dat toelieten, hebben we heerlijk doorgetraind. Niet alleen om goed voorbereid aan het nieuwe seizoen te beginnen, maar ook omdat het gewoon gezellig is om met elkaar op het veld te staan en een balletje te trappen. Alhoewel balletje trappen, we hebben een paar geweldige trainers die hun sporen binnen Victoria ruimschoots verdiend hebben en die ons elke keer weer verrassen met een leuke training. Zij helpen ons om ons positiespel te perfectioneren, goed te leren schieten en afwerken en werken geduldig aan onze 'voetbalskills'. Het is leuk om te merken dat we (nog) steeds beter worden en we staan dan ook iedere woensdag weer met veel plezier op het veld.   

  Voor ieder wat wils
  Inmiddels hebben ook de eerste competitiewedstrijden van het seizoen plaatsgevonden. Victoria heeft niet één, maar zelfs twee vrouwenteams. De teams doen mee aan twee verschilende competities; het ene team speelt één wedstrijd van 2x30 minuten, het andere team speelt op één avond 4 wedstrijden van 20 minuten, een soort toernooitje. Er is dus voor ieder wat wils. Bijkomend voordeel: de komende maanden is er iedere vrijdag wel ergens in de regio een wedstrijd van één van beide teams te bewonderen.

  Feestje
  En die voetbalavonden op vrijdag zijn toch altijd weer een feestje, zowel letterlijk als figuurlijk. Want wat hebben we een lol, met elkaar, maar zeker ook door het leuke voetbalspel en niet te vergeten met de derde helft. Afgelopen vrijdag barstte de 'kantine' van een niet nader te noemen, maar nabijgelegen, voetbalclub nog uit zijn voegen. Er was zelfs een heuse DJ aanwezig. En ook in het Victoria paviljoen is het vaak nog lang onrustig op vrijdagavond. Kortom, laat die wedstrijden maar komen.       

  Groeten van alle voetbalvrouwen van Victoria    

  P.S.

  Ben je 'vrouw' én '30+' en wil je wel eens weten hoe het is om te voetballen?

  Train dan een keer met ons mee:

  • woensdag van 20:30 tot 22:00 uur

  Of kom kijken bij één van onze wedstrijden:

  • vrijdagavond 20:00 uur

  Tot snel!