• Training op vrijdag bij Victoria 1893 

  Gericht op de individuele ontwikkeling

  Individueel beter leren voetballen door de unieke trainingsmethodes van HC & FC Victoria 1893 doe je bij de 'Academy'. Speel jij in een van onze breedteteams Onder 8 t/m Onder 15 en ben jij gedreven en/of gemotiveerd?
   
  Dan kun jij iedere vrijdag gericht verder werken aan jouw ontwikkeling. De trainingen zullen verzorgd worden door jeugdtrainers van Victoria onder begeleiding van het Hoofd Jeugdopleiding Onderbouw.
   
  Victoria Soccer Academy voor Onder 8 t/m Onder 15
  • Sportpark Victoria 1893
  • circa. 27 Vrijdagen (geheel seizoen)
  • tussen 16.30 uur - 19.45 uur
  • geheel kosteloos voor onze leden
 • Trainingsdagen op Vrijdag
  13, 20 en 27 september
  4, 11 en 18 oktober
  1, 8, 15, 22 en 29 november
  6 en 13 december
   
  24 en 31 januari
  7, 14 en 28 februari
  6, 13, 20 en 27 maart
  3 en 17 april
  15 en 29 mei
    
  Inhoud academy trainingen
  Trainen doe je volgens de trainingsmethode van de jeugdopleiding. Er wordt veel aangedacht gegeven aan techniek geintegreerd met verschillende voetbalelementen (kappen, passeren, passen, aannemen e.a.), het onder hoge weerstand (1v1, 2v2) kunnen toepassen van technieken en het kunnen herkennen van het maken van keuzes in kleine partijvormen.Lees meer over impliciet leren
   
  Groepsindeling
  Spelers worden zo veel als mogelijk ingedeeld op niveau en niet op voorkeur! Wij trachten hiermee iedereen op zijn/haar eigen niveau te kunnen uitdagen met en tegen gelijkwaardige spelers,