• NEW: crowdfunding actie voor The Good Old voetbaltoernooi

  SPAREN VOOR EEN INTERNATIONAAL BVO TOERNOOI ÉN EEN NIEUWE GELUIDSINSTALLATIE

  Crowdfunding is dé nieuwe manier van fondsenwerving. Victoria wil dit concept ook graag introduceren. We hebben ons internationale Good Old voetbal toernooi uitgekozen om hiermee te starten.

  Wat is het?
  Met crowdfunding halen we online geld binnen voor onze club door een beroep te doen op de 'crowd'. Dus op de leden van onze club, familieleden en vrienden, maar ook mensen buiten het directe netwerk kunnen op deze manier bij onze club betrokken worden. Deelnemers kunnen online een sponsorbijdragen overmaken in ruil voor een niet-financiële beloning. Deze transactie is eenvoudig te doen via iDeal op crowdfundingvoorclubs.nl/victoria1893.

  Waar sparen we voor?
  Op 11 en 12 april 2020 organiseert Victoria alweer de 17e editie van het inmiddels befaamde internationale toernooi The Good Old. Topclubs uit diverse landen in de categorie JO10 en JO11 strijden tijdens dit geheel door Victoria georganiseerde weekend, voor de felbegeerde beker. Ook onze eigen JO11 en JO12 mogen zich op dit mooie speelveld meten met de internationale topteams. Dit jaar treden o.a. PSV, Bayern Leverkusen, AZ, Brondby, KRC Genk en FC Utrecht aan.
   
  Het toernooi wordt ieder jaar georganiseerd door en met medewerking van tal van vrijwilligers. Maar er zijn ook financiële middelen nodig om het toernooi mogelijk te maken. En in het bijzonder willen we het toernooi voorzien van een nieuwe geluidsinstallatie, een investering waar de hele club daarna van profiteert!

  Om dit te realiseren hebben we een bedrag van € 11.000 nodig. Elk bedrag is van harte welkom, maar vanaf €5,- krijg je al een eervolle vermelding op de crowdfunding site. En, hoe meer je doneert hoe aantrekkelijker de beloning. Van een mooie Victoria sleutelhanger tot de ultieme shirtsponsoring.

  Help jij mee ons toernooi en de geluidsinstallatie te verwezenlijken?

  Hoe werkt het?
  Ga naar crowdfundingvoorclubs.nl/victoria1893. Hier kun je op twee manieren doneren:

  • Optie (1) Klik op de blauwe knop 'doneer nu' en vul alle gegevens op het formulier in. Vergeet niet de gewenste beloning te kiezen!
  • Optie( 2) Kijk in de rechterkolom en kies het gewenste bedrag cq beloning. Klik onder de gekozen beloning op 'doneer nu' en vul  de ontbrekende gegevens in.


  LET OP: Eventuele tekst die wordt ingevuld in het veld 'opmerkingen', wordt op de crowdfunding pagina getoond.

  Voor vragen, gelieve contact op te nemen met crowdfunding@victoria1893.nl