• We zijn gesloten

  Beste voetballiefhebbers,

  Op dit moment is het complex van Victoria van overheidswege gesloten. Zowel in het clubhuis als op de velden worden derhalve geen activiteiten georganiseerd of toegestaan.

  We hebben gemerkt dat overdag toch veel kinderen de club bezoeken om nog een balletje te trappen. Hoewel we snappen dat iedereen lekker buiten wil spelen en onze velden daar een perfecte plek voor zijn willen we toch nadrukkelijk aangeven dat dit, om verschillende redenen, niet is toegestaan.

  Allereerst benadrukken we het verzoek van de overheid en het RIVM om zo min mogelijk samen te komen. Sowieso zijn alle “evenementen” van meer dan 100 personen verboden. Dat aantal werd de laatste dagen makkelijk gehaald. Daarnaast is het complex volledig afgesloten met hekken. Mocht er een incident zijn dan kunnen hulpdiensten het complex niet (direct) betreden. Voorts is het niet ondenkbaar dat de overheid op enig moment overgaat tot opleggen van sancties indien de opgelegde maatregelen niet opgevolgd worden. Eventuele boetes zullen worden doorbelast.

  Tot slot, maar niet minder belangrijk, wordt er niet alleen gevoetbald bij Victoria. Er worden beschadigingen toegebracht aan zowel de velden, het clubhuis als eigendommen van anderen, tevens zijn er fietsen ontvreemd. Het complex beschikt over beveiligingscamera’s. Als er aanleiding toe is kan door Victoria beelden worden opgevraagd om de daders van vernielingen te achterhalen. Deze beelden kunnen ook met de politie worden gedeeld.

  Wij hopen dat iedereen begrip heeft voor de situatie. Hopelijk kunnen we snel weer volledig gebruik maken van alle faciliteiten van Victoria, gezamenlijk genieten van onze mooie club en accommodaties, en zijn deze dan ook nog steeds in goede staat.

  Bestuur HC&FC Victoria