• Trainingen 25 mei t/m 5 juni

  Inmiddels zijn zowel voor de jeugd als de senioren de trainingen hervat. Uiteraard met inachtneming van de voorzorgsmaatregelen omtrent corona. Het trainingsschema voor de komende twee weken kun je hieronder downloaden:

  Het schema voor de komende weken is ongewijzigd ten op zichte van de voorgaande periode en bevat tevens de tijden voor de senioren. Ook nu is weer rekening gehouden met trapsgewijze aankomst/vertrek i.v.m. het corona protocol.

  De trainingen gaan door t/m vrijdag 26 juni. Het schema voor de periode van 8 juni t/m 26 juni wordt in de week van 2 juni bekend gemaakt.
   
  Onderbouw selectie
  De onderbouw selectie teams trainen in de week van 2 juni niet i.v.m. POP-gesprekken. Vanaf 8 juni trainen in de onderbouw de selectieteams in de nieuwe samenstelling onder leiding van de trainer voor komend seizoen.
   
  Za1, O23, Midden- en Bovenbouw selectie/opleiding
  Volgende week wordt besloten wanneer de selectieteams/opleidingsteams in de nieuwe voorlopige samenstelling gaan trainen onder leiding van de trainer voor komend seizoen.
   
  Breedte- en Meidenteams
  De trainingen voor de breedte- en meidenteams gaan i.v.m. corona langer door dan normaal. Zij trainen onder leiding van de huidige trainers door t/m week 26 (22 juni t/m 26 juni).