• NIEUWS

 • Corona virus/ Covid-19 update

  ** English below** Zoals iedereen vast al heeft vernomen, heeft de KNVB besloten dat de resterende competitie- en bekerwedstrijden voor dit seizoen ..

  Lees verder

  Hoera, Wout wordt 87 jaar!

  Onze Wout wordt zaterdag 87 jaar!  Hoe leuk is het als hij heel veel kaarten krijgt? Hij is altijd op en rond onze velden te vinden, iets wat op ..

  Lees verder

  We zijn gesloten
  18 mrt 2020
  We zijn gesloten

  Beste voetballiefhebbers, Op dit moment is het complex van Victoria van overheidswege gesloten. Zowel in het clubhuis als op de velden worden derhalve..

  Lees verder

 • 15 mrt 2020
  Blijf de komende weken fit en in vorm met &quote;BINGO&quote;?

  BLIJF DE KOMENDE WEKEN FIT EN IN VORM? Wil jij de komende dagen ook fit en in vorm blijven? Zorg dan voor een volle bingokaart door alle opdrachten af..

  12 mrt 2020
  CORONA VIRUS / COVID-19 Update

  ** ENGLISH BELOW**   Het bestuur van HC&FC Victoria geeft gehoor aan de oproep van zowel de overheid als de KNVB om alle ..

  9 mrt 2020
  Victoria met debutant Sem Ros (17) in Loosdrechte derby

  Hoe ziet jouw loopbaan bij Victoria eruit? Ik begon bij Victoria in de o14-2. Victoria begon toen een Youngstar elftal in deze categorie en daarom ..

 • Weekbericht 11
  9 mrt 2020
  Weekbericht 11

  WEEKBERICHT 11 In deze fase ligt het accent op teamniveau op het breed spelen naar een van de aanvallende ingestelde spelers. Het herkennen van breed ..

  Lees verder

  Nieuwe sponsor: Eetcafé Cartouche

  Eetcafé Cartouche aan de Stationsstraat 22 te Hilversum. Voor vele Victorianen de stamkroeg! Wie kent dit heerlijke authentieke eetcafé dan ook ..

  Lees verder

  Pieter Atema verkozen tot vrijwilliger van het jaar

  Gisteravond was de uitreiking van Hilversumse sporters verkiezing 2019. Naast prijzen voor de beste Hilversumse sportploegen en sporters, werd ook ..

  Lees verder