• NIEUWS

 • Weekbericht 5
  27 jan 2020
  Weekbericht 5

  WEEKBERICHT 5 Deze betreft een neutrale week. De trainer heeft de vrijheid om aan de slag te gaan met ontwikkelpunten uit voorgaande weken in ..

  Lees verder

  Victoria Soccer Clinic (Stakingsdagen)

  Victoria Soccer Clinic (Stakingsdagen)Kom jij ook één of meerdere (stakings)dagen, tussen donderdag 30 - vrijdag 31 januari 2020!, jouw kunsten ..

  Lees verder

  NEW: Crowdfunding actie voor The Good Old voetbaltoernooi

  SPAREN VOOR EEN INTERNATIONAAL BVO TOERNOOI ÉN EEN NIEUWE GELUIDSINSTALLATIECrowdfunding is dé nieuwe manier van fondsenwerving. Victoria wil dit ..

  Lees verder

 • 20 jan 2020
  Weekbericht 4

  WEEKBERICHT 4 In deze fase zal het accent op teamniveau liggen op het gezamenlijk klein houden van het speelveld op de eigen helft. Op het moment dat ..

  15 jan 2020
  Coachavond onderbouw breedteteams i.s.m. FC Utrecht maandag 27 januari

  Coachavond onderbouw breedteteams i.s.m. FC Utrecht Bij aanvang van het seizoen hebben wij een coachbijeenkomst georganiseerd voor de coaches van de ..

  14 jan 2020
  Soccer Academy trainingen geopend

  Training op vrijdag bij Victoria 1893  Gericht op de individuele ontwikkeling Individueel beter leren voetballen door de unieke trainingsmethodes..

 • Weekbericht 3
  13 jan 2020
  Weekbericht 3

  WEEKBERICHT 3 In deze fase ligt het accent op teamniveau op het gezamenlijk groot houden van het speelveld op de helft van de ..

  Lees verder

  Procedure meetrainen talentvolle spelers breedteteams met selectie

  PROCEDURE MEETRAINEN SPELERS BREEDTE MET SELECTIE De jeugdopleiding vormt bij HC & FC Victoria 1893 een belangrijk onderdeel van de club. Het ..

  Lees verder

  Niet vergeten: sinds 1 januari is 't Paviljoen cashless

  Zoals eerder via diverse kanalen gecommuniceerd is 't Paviljoen sinds 1 januari cashless. Dit betekent dat er nu alleen nog kan worden betaald ..

  Lees verder