• NIEUWS

 • Val jij al op naar Victoria?

  Het is alweer een tijdje eerder donker. En dat geldt zeker voor de wegen naar ons sportcomplex. Helaas komen er bij de politie veel meldingen binnen ..

  Lees verder

  Convocatie Algemene Ledenvergadering - 2 december

  Victoria, nodigt het bestuur alle stemgerechtigde leden en ouders/verzorgers van jeugdleden, die hun kind willen vertegenwoordigen, uit tot het ..

  Lees verder

  Weekbericht 45
  4 nov 2019
  Weekbericht 45

  WEEKBERICHT 45 In deze fase ligt het accent op teamniveau op het diep spelen naar een van de aanvallende ingestelde spelers. Verschillende vormen..

  Lees verder

 • 28 okt 2019
  Kom je ook naar het zaalvoetbaltoernooi?

  28 okt 2019
  Weekbericht 44

  Weekbericht 44 Na een week met weinig voetballen starten wij weer volop met alle trainingen. In deze week staat weer het aanvallen centraal. In ..

  16 okt 2019
  Spreek tot de verbeelding en beïnvloed jouw spelers effectief.

  Daar sta je dan als coach en/of goedwillende vader met 8 tot 10 van die jonge voetballers voor je. Jij als coach hebt je goed voorbereid en probeert ..

 • Weekbericht 42
  14 okt 2019
  Weekbericht 42

  WEEKBERICHT 42 In deze week heeft de trainer de vrijheid om aan de slag te gaan met ontwikkelpunten uit voorgaande weken in wisselende oefenvormen die..

  Lees verder

  Trainingen herfstvakantie

  Trainingen jeugd tijdens de herfstvakantie Er zijn tijdens de herfstvakantie (19 - 27 oktober) GEEN trainingen voor de Little Stars, Middle Stars, ..

  Lees verder

  Jeroen Manschot komt naar Victoria

  Wordt Victoria clubscheidsrechter (maximaal 18 plekken) Fluit je regelmatig en wil je de fijne kneepje van het vak leren? Ben je 13 jaar of ouder? ..

  Lees verder