• NIEUWS

 • Kom aanstaand paasweekend op de fiets naar The Good Old

  Nog een paar dagen en dan gaan we weer starten met het bekende toernooi op de velden van Victoria.  Als je aankomend weekend The Good Old gaat ..

  Lees verder

  Aanstaande woensdag 19.00u - Halve finale KNVB Beker voor de JO15-1.

  Zet in je agenda en kom ze aanmoedigen! 

  Lees verder

  Trainingen meivakantie

  Trainingen jeugd tijdens de meivakantieEr zijn tijdens de meivakantie in Hilversum (vrijdag 19 april t/m zondag 5 mei) geen trainingen voor: de ..

  Lees verder

 • 9 apr 2019
  Victoria Golftoernooi - 1 juli 2019 - schrijf je in en doe mee!

  Beste Victorianen, De inschrijving van het Victoria Golftoernooi is gestart.  Op maandag 1 juli vindt alweer het zesde Victoria Golftoernooi ..

  8 apr 2019
  TGO Programmaboekje ook online

  Wil je weten welke wedstrijden wanneer worden gespeeld tijdens het paasweekend van de The Good Old by Lakes? Bekijk dan hier het ..

  8 apr 2019
  Weekbericht 15

  WEEKBERICHT 15 In deze fase ligt het accent op teamniveau op het opzetten van een scoringskans. Op welke wijze zet je samen een scoringskans op en kom..

 • Weekbericht 14
  1 apr 2019
  Weekbericht 14

  WEEKBERICHT 14 In deze fase ligt het accent op teamniveau op het breed spelen naar een van de aanvallende ingestelde spelers. Het herkennen van breed ..

  Lees verder

  Victoria Soccer Camps in de meivakantie

  Victoria Soccer Camp in de meivakantieneem een vriend(in) mee voor bijna de helft van de prijsKom jij ook op één of meerdere dagen, tussen 30 april ..

  Lees verder

  Patrick van der Pas start als Technisch Cöordinator Senioren/JO19-1

  Patrick van der Pas start als Technisch Cöordinator Senioren/JO19-1 Patrick van der Pas zal per direct en volgend seizoen de technische coördinatie ..

  Lees verder