• Bryan Jansen (jeugdspeler) maakt officieel competitiedebuut

 • Het is Victoria in het eerste competitieduel gelukt om thuis tegen FC Almere de drie punten thuis te houden. In de basis bij Victoria 2 jonge debutanten die hun sporen hebben verdiend in onze eigen jeugdopleiding. Een mooi resultaat van onze sterk groeiende jeugdopleiding. √Čen daarvan is Bryan Jansen, onze linkervleugelverdediger en maak hier in het kort kennis met hem.

 • 1. Hoe ziet jouw loopbaan bij Victoria eruit?
  Ik ben in de E1 begonnen bij Victoria. Hier werd Hendrin Khandan mijn trainer en heb ik met veel jongens in het team gezeten die momenteel ook nog bij Victoria voetballen. Dat is erg leuk. Na de E1 heb ik de andere selectieteams doorlopen met vrijwel telkens dezelfde groep.

  Na mijn 2e jaar in de 017, waar we helaas geen promotie konden realiseren doormiddel van de nacompetitie, ben ik naar SV Olympia 25 gegaan. Daar speelde veel vrienden en kennissen van mij. Ik sloot in dat jaar veel aan bij de selectie en zijn door 2 bizarre nacompetitie wedstrijden gepromoveerd t.o.v. OSO. Tot vorig seizoen heb ik daar in het eerste gespeeld. Nu ben ik weer terug omdat ik me hier erg thuis voel, ook veel vrienden heb en weet dat ik me hier verder kan ontwikkelen als voetballer.

  2. Hoe heb jij jouw debuut ervaren?
  Mijn debuut was dit seizoen tegen TOV Baarn. We hebben eerst een paar goede trainingsweken gehad om ons goed te kunnen voorbereiden. Het was een leuke wedstrijd en we sloten hem goed af door met 1-2 te winnen. Het regende wel ontzettend hard waardoor het in het laatste kwartier erg moeilijk voetballen was. Ik heb de hele wedstrijd gespeeld en het ging best wel goed.

 • 3. Wat is jouw mooiste herinnering in de jeugd bij Victoria?
  Mijn mooiste herinnering aan Victoria was toen ik in de D1 zat. We hadden een goed jaar gedraaid en deden nog mee voor het kampioenschap. Het team bestond ook uit goede vrienden en dat was erg leuk. We kregen toen in dat jaar een keer een spelersbus mee voor een uitwedstrijd en dat was echt te gek.

  4. Welke trainers heb je in de jeugd gehad en wie heeft daarvan de meeste indruk op je gemaakt?
  Ik heb een aantal trainers had, en elke trainer heeft mij erg goed kunnen helpen bij mijn persoonlijke ontwikkeling. De trainer die het meeste indruk op mij gemaakt heeft is Hendrin. ik heb hem 4 jaar gehad en dat waren hele leuke jaren. Hij vond altijd perfect de balans tussen plezier en ambitie en haalde het uiterste bij ons naar boven.

  5. Hoe zie jij jouw toekomst voor je in het voetballen?
  Ik wil mij altijd graag proberen verder te ontwikkelen als voetballer. Ik hoop dat ik daarom nog veel minuten bij het eerste kan gaan maken met deze leuke groep en dan zien we wel hoe het loopt!

  6. Wat doe je naast het voetballen?
  Naast het voetballen studeer ik Communicatie & Multimedia Design te Hogeschool van Amsterdam. Hier ben ik bezig met grafische vormgeving en webdevelopment. Een hele interessante en leuke studie. Verder geef ik nu ook training op Victoria en wil ik de jongens die ik training geef graag verder helpen met hun ambitie en persoonlijke ontwikkeling.