• Clubhuis ná 5 november gesloten

  • Het wordt een bijzondere dag a.s. zaterdag 5 november. Die dag zijn het clubhuis en de bar, sinds 1977 het hart van H.C. & F.C. Victoria, voor het laatst open.

    De zondag erna (6 november) maakt een team van de horeca en vrijwilligers de tent gereed die vorige maand naast veld 3 is geplaatst. De tent dient als het tijdelijke clubhuis van Victoria totdat de nieuwe accommodatie klaar is. De bedoeling is dat de nieuwbouw uiterlijk op 8 oktober 2023 voltooid is, zodat we de 130ste verjaardag van de vereniging in ons nieuwe thuis kunnen vieren.

    De verwachting is dat de kleedkamers nog tot en met zaterdag 12 november gebruikt kunnen worden. Dat betekent dat daarna voorlopig niet meer op de club omgekleed en gedoucht kan worden.

    Aannemer Heijmans plaatst deze week al hekken. Het jaar van improviseren, dat voorzitter William Koot eerder aankondigde, komt er dus snel aan. “Ik vraag al onze leden en bezoekers om geduld en flexibiliteit. Maar ik beloof ook dat we er een prachtig nieuw clubhuis voor terugkrijgen.”

    Nieuwsgierig naar de nieuwe accommodatie? Hier vind je een impressie en meer informatie.