• SPONSORNIEUWS

 • Matthijs Boon Brood & Banket nieuwe brood en gebak leverancier en sponsor

  Met trots presenteert Victoria 1893 haar nieuwe sponsor, Matthijs Boon Brood & Banket Een ambachtelijke bakker, maar dan moderner. Voor dag en dauw staat Matthijs in de bakkerij om voor u het ..

  Lees verder

  Wie sponsort de LUSTRUM BRUNCH voor onze LS & MS op 6 oktober?

  We zijn op zoek naar jou! De lustrumcommissie is op zoek naar een een sponsor voor onze allerjongste leden. Tijdens de jubileumviering op zaterdag 6 oktober 2018 zijn ook de little- en middle ..

  Lees verder

 • MORPHEUS nieuwe sponsor Victoria

  Morpheus is al generaties lang het vertrouwde adres als het gaat om het kopen van een goed en comfortabel bed en alles wat daarbij komt kijken.  In 1948 werd op bescheiden wijze in Hilversum ..

  Lees verder

  FootBalance voetzolen voor Victoria 1 aangeboden door Run2Day

  17 mei 2018 - Samenwerking tussen Run2Day en Victoria concreet gemaakt met FootBalance voetzolen voor Victoria 1.   Run2Day Hilversum aan de ’s Gravelandseweg heeft de afgelopen jaren veel ..

  Lees verder

 • Ontvang een deel van je aankoop terug en sponsor zo ook Victoria

  Jij kunt HC & FC VICTORIA 1893 heel gelukkig maken! Bij iedere aankoop die je online doet , kun jij je Victoria sponsoren!    HOE DOE JE DAT? Ga naar je favoriete ..

  Lees verder

  Fundraising diner - 19 april - LAKES Bar & Kitchen

      NOG 25 PLAATSEN BESCHIKBAAR AANMELDEN KAN NOG   Beste Victoriaan, Op 8 oktober 2018 bestaat Victoria 125 jaar en is daarmee de oudste voetbalvereniging van het Gooi. The Good Old is..

  Lees verder

  1 van pagina 11