• Fysiotherapie

  Gratis inloopspreekuur iedere dinsdag en donderdag van 18.15 tot 19.15 uur

 • Winnen doe je blessurevrij!
  Dit is de slogan van OREC. Het Orthopedisch, Revalidatie en Expertise Centrum (OREC) is een multidisciplinair eerstelijnscentrum. De hoofdlocatie van OREC is gevestigd op landgoed zonnestraal. Bij OREC kun je terecht voor sport gerelateerde klachten, zoals bijvoorbeeld enkel-, knie-, rug- en schouderklachten. Verder is OREC gespecialiseerd in orthopedische revalidatie, zoals bijvoorbeeld de revalidatie na een knie-, rug- of schouderoperatie. OREC is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.

  Fysiotherapie bij sportblessures
  Kan je niet meer voetballen door een blessure? Of kan je een andere sport niet beoefenen? Wij helpen je spoedig  herstellen met een structurele verbetering in de kwaliteit van je bewegen. We beschikken over innovatieve hoogwaardige apparatuur die helpt dit doel te bereiken. Naast de algemene fysiotherapiebehandelingen richten wij ons tijdens de behandeling specifiek op jouw sport. Is snelheid en kracht of uithoudingsvermogen bij jouw sport belangrijk?  Je krijgt zorg op maat, passend bij jouw persoonlijke situatie en gericht op het doel je bereiken wilt! Meer informatie kan je vinden op: www.orec.nl

  Fysiotherapie op Victoria:
  Bij Victoria kan je terecht voor fysiotherapie op het gratis inloopspreekuur op dinsdag en donderdag van 18.15 uur en 19.15 uur. Tijdens dit spreekuur zal de fysiotherapeut een diagnose stellen en een behandel advies geven. Verder zal OREC bij Victoria werken aan preventie van sportblessures in de breedte van de vereniging. Dit door trainers en coaches adviseren over blessures en preventie.  Organiseren van clinics . Adviseren van de medische commissie. Organiseren van looptrainingen en performance testen.

  Sportmedisch spreekuur Tergooi
  In overleg met uw huisarts kunnen sporters met acute blessures vanuit het inloop spreekuur worden doorverwezen naar het sportmedischspreekuur in het Tergooi Ziekenhuis op maandag. Tijdens dit spreekuur is een orthopedisch chirurg, een orthopedisch instrumentmaker en een (sport)fysiotherapeut van OREC aanwezig. Een MRI-scan of röntgenfoto is indien nodig dezelfde avond mogelijk: “One Stop Shop” voor snelle diagnostiek en behandeladvies.

  Diëtetiek bij sportblessures
  Heb je vragen omtrent sport en voeding? Dan kan je terecht bij onze diëtist. De diëtist kan je helpen met bijvoorbeeld:

  • beter herstel na een operatie
  • afvallen voor uw gezondheid en/of voor een operatie
  • snellere spieropbouw door de juiste bouwstoffen
  • diabetes
  • hart- en vaatziekten
  • gezond eetpatroon

  Meer informatie kan je vinden op: https://orec.nl/dietetiek/

  Hoogwaardige Zorg
  De kwaliteit die bij OREC wordt geleverd is mede gebaseerd op 25 jaar ervaring. Door onze actieve inbreng en samenwerking met universiteiten, ziekenhuizen en opleidingsinstituten staan wij garant voor kwalitatieve (para)medische zorg. Bij OREC werken disciplines nauw samen om het optimale resultaat te behalen, want Winnen doe je blessurevrij!

  Wilt u een afspraak maken? Dan kan telefonisch via: 035-5385460 of via https://orec.nl/maak-een-afspraak/