• Fysiotherapie inloopspreekuur 
  op elke dinsdag en donderdag

 • HC & FC Victoria heeft een samenwerkingsovereenkomst met fysiotherapiepraktijk Fysio Lage Naarderweg in Hilversum. Fysio Lage Naarderweg is onder meer met 6 gespecialiseerde kinderfysiotherapeuten  een gespecialiseerde praktijk voor kinderen en jeugd, waar kinderen t/m de leeftijd  van 18 jaar met hun specifieke (sport) klachten en blessures terecht kunnen.

  Tevens heeft Fysio Lage Naarderweg ruime ervaring met het begeleiden en revalideren van sportblessures. Revalidatie en hersteltrainingen gebeuren via sportspecifieke ( lees voetbalspecifiek ) training op het veld onder leiding van de fysiotherapeut, die tevens een ruime ervaring heeft als voetbaljeugdtrainer. De fysiotherapeut staat in nauw contact met de trainer(s), waarbij er zorgvuldig wordt overlegd over de belastbaarheid van uw kind. Uiteraard worden de ouder(s) van het geblesseerde kind bij dit proces betrokken.

  Fysio Lage Naarderweg is een moderne en gespecialiseerde fysiotherapie praktijk (met HKZ audit certificaat) met diverse specialisaties in de fysiotherapie. De therapeuten zijn gespecialiseerd in fysiotherapie, manuele therapie,  psycho-somatische fysiotherapie, geriatrie fysiotherapie, Dry Needling, orthopedische revalidatie, medical taping.

  Fysio Lage Naarderweg  heeft zeer veel ervaring met voetbal gerelateerde blessures; hamstring, lies, hiel (hak) en ook met het revalideren na bijvoorbeeld een heup, knie-en enkeloperatie. De praktijk bezit over een oefen-revalidatiezaal en is modern geoutilleerd.

 • Gratis inloopspreekuur iedere dinsdag en donderdag van 18.15 tot 19.15 uur 

 • Er is dan een fysiotherapeut aanwezig op Victoria waar u uw vraag of klacht kan voorleggen. Heeft u vragen over fysieke klachten dan kunt u gratis bij de fysiotherapeut langs komen. De therapeut voert een kort onderzoek uit en adviseert u wat u het beste kunt doen. Het zou kunnen dat u advies en oefeningen meekrijgt en geen therapie nodig heeft. Het kan ook zijn dat de fysiotherapeut u adviseert om contact op te nemen met de huisarts of een afspraak te maken bij Fysio Lage Naarderweg voor behandeling.

  Meer informatie
  Website: www.fysiolagenaarderweg.nl
  Telefoonnummer: 035-6241007
  Adres: Lage Naarderweg 19-21
  1217 GM Hilversum
  info@fysiosupport.nl