• UITSCHRIJVEN

 • BEDANKEN ALS LID
  a. De maand mei is de maand van de tijd waarin veel spelers plannen gaan maken voor het nieuwe seizoen. Zij willen van club of soms zelfs van sport veranderen. Als je helemaal stopt met voetballen vind je hier hoe je dat moet regelen. Opzeggen, van spelend lid overgaan naar de categorie niet-spelend lid of trainingslid of omgekeerd, al deze ledenmutaties moeten per e-mail worden ingediend bij:
  E-mail: uitschrijvingen@victoria1893.nl.

  b. Adresveranderingen kunnen leden zelf via de Victoria website (middels de toeverzonden inloggegevens) worden aangepast.
  Let op: opzeggen dient uiterlijk vóór 31 mei gedaan te zijn. Na deze datum is er opnieuw contributie verschuldigd. Je krijgt altijd een bevestiging van ontvangst van jouw bericht. Let daarop, want het is jouw bewijs dat het bericht is ontvangen en verwerkt.

  c. Mondelinge afmelding of alleen bij een elftalleider, aanvoerder of een lid van de jeugdcommissie wordt niet aanvaard. Een foute wijze van bedanken zal vrijwel altijd financiële consequenties hebben, die de vereniging verhaalt op de betrokkene(n).

  d. Om heel duidelijk te zijn: iemand die niet op tijd volgens de regels opzegt, zit nog een jaar lang vast aan HC & FC Victoria.
   
  OPZEGGEN MET OVERSCHRIJVING NAAR ANDERE VERENIGING
  a. Wil jij volgend seizoen voetballen bij een andere club? Meld je dan aan bij die club, die de overschrijving zal regelen. Victoria stelt het op prijs dat de teamleiders/coaches hier vooraf van op de hoogte worden gebracht.
   
  b. Wat is de deadline voor overschrijvingsverzoek? De deadline voor het indienen van de digitale overschrijving door de nieuwe vereniging is 15 juni 23.59 uur.

  c. Wat moet ik doen om een overschrijvingverzoek in te dienen?
  1. Je meldt je aan bij de nieuwe vereniging met je relatiecode
  2. De nieuwe vereniging voert je in als nieuw lid van de vereniging
  3. Je wordt automatisch overgeschreven naar je nieuwe vereniging per 1 juli 2016 (indien je oude vereniging geen bezwaar heeft)
  4. Bij goedkeuring van de aanmelding, wordt deze speler direct overgeschreven en kan hij uitkomen voor de nieuwe vereniging. De nieuwe vereniging krijgt per mail een bevestigingsbericht die tegelijk dient als tijdelijke spelerspas.
  5. Als het systeem de overschrijving blokkeert geeft het aan welke redenen er zijn de aanmelding (nog) niet door te voeren. Ook dan volgt er een mail aan de betrokken verenigingen.
  6. Victoria stelt het op prijs dat u een uitschrijvingsmail stuurt ter kennisgeving naar uitschrijvingen@victoria1893.nl.