• VERENIGING

  De Hilversumsche Cricket & Football Club Victoria is opgericht op 8 oktober 1893 en is één van de oudste voetbalverenigingen van Nederland. Victoria biedt ruimte aan meer dan 1500 leden die voetballen of tennissen op het prachtige sportpark Loosdrecht aan \'t Jagerspaadje in Loosdrecht, waar Victoria sinds 1977 gehuisvest is. De club heeft een uitgebreide jongens- en meisjesafdeling. Voor recreatieve voetballers is er volop ruimte binnen de club, zowel op jeugd- als op seniorenniveau. De jeugd speelt bij Victoria allemaal op zaterdag, de senioren op zaterdag en zondag. Op zaterdag spelen onze veteranen een eigen competitie met gerenommeerde voetbalverenigingen uit het land.

 • HC&FC Victoria 1893
  Victoria is een gezellige vereniging, waar normen en waarden hand in hand gaan met sportiviteit en respect. De leden en gasten komen met veel plezier naar de vereniging toe. Victoria is dan ook in de afgelopen jaren sterk gegroeid en nog steeds een bloeiende vereniging. Maar ondanks de groei heeft Victoria altijd haar unieke cultuur weten te behouden. Traditie, fair play en gezelligheid gaan hand in hand. Er worden veel activiteiten georganiseerd, zoals The Good Old (internationaal jeugdtoernooi), The Good Start, Kerst- & Wildbingo, Victoria Familietoernooi, De Knoepert en het Godenzonen toernooi.

 • Het eerste elftal
  Het eerste elftal van Victoria is in 2015 vanuit de zondag 3e Klasse overgestapt naar de zaterdag en speelt na twee prachtige promoties nu in de zaterdag 2e klasse. Alle eerste jeugdteams spelen minimaal op hoofdklasse niveau. Naast veldvoetbal heeft Victoria ook een zaalvoetbalteam.

  Overige teams
  Voor de voetballende vaders van de jeugdleden heeft Victoria in 2007 de Victoria Ouder Voetbal Competitie (VOVC) en in 2016 de VOVC Dames opgericht. Hedendaags spelen 16 vaderteams met exotische teamnamen als Kanaries, Salvador en Talpapa\'s iedere drie weken een 7 tegen 7 wedstrijd met na de strijd een gegarandeerde gezellige derde helft. Voor voetballers van 35+ is daarnaast bij Victoria de 7 tegen 7-competitie geïntroduceerd, welke door de KNVB officieel wordt georganiseerd. Naast dit mannenteam doet ook een deel van de VOVC Dames mee met de KNVB 35+ competitie voor dames. 

  Accomodatie
  Victoria beschikt over drie kunstgrasvelden en twee grasvelden. Ook heeft Victoria de Peter Westerhout Arena als oefen- en speelveld voor alle bezoekers van het park.Tenslotte beschikt Victoria over twee all-weather tennisbanen, waar de Victorianen dagelijks hun balletje kunnen slaan. Zij hebben hun eigen clubhuisje, dat Vol is Vol heet.