• Geen kleedkamers en douches meer

 • Wegens nieuwbouw NIET omkleden en douchen bij Victoria
   
  Beste (ouders van) leden van Victoria en overige bezoekers van ons complex,
   
  Het is je ongetwijfeld al opgevallen bij een recent bezoek aan de club: aannemer Heijmans start binnenkort met de sloop van het clubhuis van Victoria, dat plaatsmaakt voor een nieuwe accommodatie. Dat is goed nieuws voor onze club, maar betekent ook dat het jaar van improviseren is begonnen voor alle Victorianen, supporters en tegenstanders. 
   
  Op 8 oktober 2023 hopen we in het fraaie, toekomstbestendige paviljoen de 130ste verjaardag van onze vereniging te vieren. Voor het zover is, hebben de sloop en de nieuwbouw enige gevolgen voor de gang van zaken op ’t Jagerspaadje. Hieronder een aantal aandachtspunten voor de komende periode:
   
  Kleedkamers
  Er zijn geen kleedkamers. Dat betekent dat er vanaf nu niet gedoucht en niet omgekleed kan worden bij Victoria. Kom dus in trainingspak en tenue naar wedstrijden en training.
   
  Horeca
  Tussen veld 2 en 3 staat een grote tent, die de komende tijd fungeert als ons clubhuis. Eten en drinken zijn daar als vanouds te verkrijgen. Zoals al gebruikelijk was: graag altijd betalen met pinpas.
   
  Wedstrijdsecretariaat
  Naast de horecatent is een speciale ruimte voor het wedstrijdsecretariaat, waar zowel onze gasten als Victorianen met vragen terechtkunnen.
   
  Wc’s
  Voor de sanitaire stop is een speciale wagen met noodtoiletten geplaatst.
   
  Fietsen
  We hebben een nieuwe plek voor de fietsenstalling: tussen veld 3 en het parkeerterrein. Die ruimte is bestemd voor alle fietsen en andere tweewielers. 
   
  Wees voorzichtig
  Een deel van ons sportpark is noodgedwongen tijdelijk in een bouwplaats veranderd. Het spreekt vanzelf dat het verboden is voor onbevoegden om daar te komen. Zeker doordeweeks kan er tijdens training nog gebouwd worden. Houd afstand.
   
  Meer info
  Nog vragen? Mail naar communicatie@victoria1893.nl
   
  Zoals gezegd wordt het een jaar van improviseren. Maar we krijgen er een fantastisch nieuw clubhuis, met prachtige kleedkamers en een nog uitgebreidere horeca voor terug. Dank alvast voor je geduld en medewerking. Houdt steeds tezamen!
   
  William Koot,
  voorzitter H.C. & F.C. Victoria