• Help ons aan een nieuw clubhuis en spaar mee met Voetbalpassie!

  9 sep 2021
 • Activeer Voetbalpassie bij Albert Heijn en maak kans op prachtige prijzen!

  Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat bijna iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jou weer te kunnen verwelkomen bij Victoria.

  De coronacrisis heeft overal zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Daarom introduceren Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie om clubs financieel een steuntje in de rug te geven. Dit is een spaarprogramma waarmee je onze club kunt sponsoren door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met jouw hulp kunnen we van Voetbalpassie een groot succes maken! We willen graag ons clubhuis verbouwen en deze actie helpt ons dit te realiseren.

  Hoe werkt het?
  Het werkt heel simpel. Vanaf maandag 13 september t/m 3 oktober kun je bij Albert Heijn eenvoudig Voetbalpassiepunten sparen via de AH-app. Je spaart punten bij elke besteding van € 1,- aan meer dan 1.500 deelnemende huismerk- en A-merkproducten. Van verse broodjes, al het verse fruit, beleg en koffie tot wasmiddel, frisdrank en chips. Bij iedere volle spaarkaart van 10 punten gaat er 1 euro naar onze clubkas!

  Meesparen is heel eenvoudig; je hoeft alleen je bonuskaart in de AH-app te activeren, je deelname te bevestigen en Victoria te kiezen uit de lijst met verenigingen. Met jouw hulp kunnen we de verbouwing van ons clubhuis mede mogelijk maken. Hoe meer mensen meedoen, hoe meer geld er naar de clubkas gaat!

  Zo spaar je mee voor onze vereniging:

  1. Download de AH-app: https://albertheijn.onelink.me/Pc7E/voetbalpassie of ga naar www.ah.nl/voetbalpassie
  2. Bevestig je deelname en kies onze vereniging
  3. Spaar Voetbalpassiepunten bij iedere €1 aan deelnemende producten
  4. Sponsor onze vereniging met €1 voor iedere volle spaarkaart van 10 punten

  Win-win
  Wie mee spaart, maakt kans op mooie prijzen! Zoals een dag leven als voetbalprof, een meet & greet met Lieke Martens in Barcelona of kaarten voor het Nederlands elftal.

  Help jij mee aan om de verbouwing van ons clubhuis mogelijk te maken? Doe dan mee met het spaarprogramma!

  Laten we met z’n allen de schouders eronder zetten en deze actie tot een groot succes maken. Alvast bedankt voor het meesparen en de steun aan onze club!

  Kijk voor meer informatie over Voetbalpassie op www.ah.nl/voetbalpassie.