• The Good Old 2020 
  Zaterdag 11 april en zondag 12 april 2020

 • Tijdens dit internationale JO10 en JO11 voetbaltoernooi ontvangen we teams van BVO's en amateurclubs uit binnen- en buitenland. Met elk jaar weer een sterk deelnemersveld waarvan wij wellicht de toekomstige toppers van kunnen bewonderen. Hoe mooi kan dat zijn.

  The Good Old 2020
  🏟 HC&FC Victoria 1893
  🗓 11 april (JO10) en 12 april (JO10)
   Vanaf 10.30 uur

  ?? Deelname
  Bent u een jeugdteam van een Betaald Voetbal Organisatie en wilt u deelnemen? Neem dan contact op met Prestige Football die samen met ons het deelnemersveld regelt. Ga naar https://pf-events.com/ of bel 0031-6-11053377.

  📍 Locatie

  Alle wedstrijden vinden op het sportpark aan 't Jagerspaadje 26 in Loosdrecht.

  🚗 Parkeren / Op de fiets
  Op het sportpark Loosdrecht zijn twee grote parkeerterreinen aanwezig. Verkeersbegeleiders zullen de bezoekers begeleiden bij het parkeren. Het verzoek aan alle bezoekers is om de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders op te volgen.

  Kom zo veel mogelijk met de fiets. We verwachten veel drukte en het aantal parkeerplaatsen is beperkter door de aanwezigheid van de kermis op het parkeerterrein bij BZC'13. 

 • Pouleindeling O10/U10 - zaterdag 11 april

  Poule A                       Poule B 

   

  Poule C                        Poule D • Pouleindeling O11/U11 - zondag 12 april

  Poule A                         Poule B 
            

  Poule C                         Poule D 


 • 🚲 Vervoer
  Gezien de verwachte bezoekersaantallen verzoeken we leden van Victoria en bezoekers uit de omgeving zo veel mogelijk om met de fiets te komen.

  🎟 Entree
  Om dit toernooi mogelijk te kunnen maken zullen wij beide dagen entree vragen aan alle bezoekers van euro 3,- per persoon.

  ??Vragen? 
  Heb je vragen over het toernooi? Wil je je aanmelden als vrijwilliger of als gastgezin? Neem contact met de commissie via goodold2019@gmail.com