• Jubileum 07 oktober

 • Victorianen en Vrienden van Victoria,

   Het is bijna zover. 7 oktober a.s. staat in het teken van de 130-ste (!!!) verjaardag van onze mooie club. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt ook het fonkelnieuwe paviljoen officieel geopend! 

   Je bent uiteraard van harte welkom! Dus zorg dat je erbij bent!

  Hoe ziet die 7e oktober en dan precies uit? Eerst en vooral; het is een reguliere competitie-zaterdag voor iedereen. Dus er wordt de hele dag volop gevoetbald door alle jeugdteams bij de jongens en meisjes. We hebben er ook voor gezorgd dat het Eerste haar wedstrijd thuisspeelt. Ook de Veteranen spelen thuis en aan het einde van de dag is er ook nog de VOVC-ouder-competitie.

  Een klein groepje vrijwilligers is hard bezig om een feestelijk tintje aan deze dag te geven. We proberen een festivalsfeertje te creëren, met allerlei leuke activiteiten voor de jeugd, met muziek, eten en drinken. Op het terrein zal er, los van de bar in het clubhuis zelf natuurlijk, hier en daar een standje staan met wat feestelijke drankjes en etenswaren. Zo worden de bubbels verzorgd door www.hijnenevents.nl uit Houten.  Een deel zal via muntverkoop gaan die dag. Kortom; we gaan proberen er een zo leuk en feestelijk mogelijke dag van te maken, Het succes daarvan hangt vooral van uw komst af. Want zoals we al een jaar of 130 weten; als Victorianen in grote getalen bij elkaar komen, is het altijd gezellig!

  Tijdens dit “Festival” staat OREC met een speciale tent én een aantal fysiotherapeuten voor spelers klaar om een eerste blik op blessures te werpen. 

  Robberts Guitars komt langs met hun Muziekids-DJ-booth en kinderen kunnen daar eventjes in de huid van een DJ kruipen.

   

  Hoe meer mensen er 7 oktober komen, des te gezelliger het wordt. Laten we er met z’n allen een mooie en gedenkwaardige dag van proberen te maken. Om een indicatie te krijgen van hoeveel mensen we op welke delen van de dag we op het terrein kunnen verwachten, verzoeken wij u om dit via de oranje knop hieronder te aan te melden.