• Voetbalshop.nl verzorgt het wedstrijd tenue en overige sport & trainingsartikelen.

 • Teambestellingen
  Het plaatsen van teambestellingen is momenteel niet mogelijk.

 • Individuele bestellingen 
  Individuele bestellingen kunnen als Victoria lid geplaatst worden via een eigen Victoria webshop binnen voetbalshop.nl. Gebruik hiervoor de code: VICTORIA. Leden krijgen 10% korting op de Victoria kleding (wedstrijdkleding uitgezonderd). Het drukken van initialen op de kleding is mogelijk, maar vallen buiten de korting.

 • Speciale regeling voetbalshop website: korting voor jou en extra opbrengst voor Victoria  
  De afspraken die we hebben met Badge (voetbalshop.nl) zijn gunstig voor onze club. Behalve hun vaste jaarlijkse sponsoring, krijgen Victoria leden 2 keer per jaar mooie aanbiedingen van Voetbalshop.nl. Ook krijgt de club een klein deel van de omzet voor alle bestellingen via voetbalshop.nl. Hiermee kan de club weer investeren in faciliteiten en evenementen ten behoeve van onze leden. Het bestuur wenst daarom dat haar leden gebruik maken van deze mogelijkheid om de club te steunen.

  Sponsoring
  Victoria biedt sponsors de mogelijkheid om de trainingspakken van teams te sponsoren. Dit kan per team of voor meerdere teams tegelijk. Naast de aanschaf van de trainingspakken (door de teams zelf of door de sponsor) is de sponsor een sponsorbijdrage verschuldigd aan de vereniging vanaf € 150,- (afhankelijk van de grootte van een team) tot 300,- per team. Ook worden de extra drukkosten in rekening gebracht. Voor het sponsoren van het wedstrijdshirt gelden aparte afspraken. Neem voor meer info contact op met de sponsorcommissie