• Voetbalshop.nl verzorgt het wedstrijd tenue en overige sport & trainingsartikelen.

 • Teambestellingen
  Bij teambestellingen (bestellingen vanaf 6 spelers van één team), biedt Victoria een extra korting. De bestelling verloopt dan via de kledingcommissie en één contactpersoon van het team. Voor verdere informatie neem contact op per email: kleding@victoria1893.nl. De kortingen bij de teambestelling zijn als volgt:

  • 10% korting op de wedstrijd tenues in plaats van geen korting via de webshop EN
  • 15% korting op de overige Victoria kleding in plaats van 10% korting via de webshop.
  • Het drukken van initialen op de kleding is mogelijk, maar vallen buiten de korting.

  Informatie teambestelling

  1. Via het bestelformulier wordt de bestelling ingevuld en ingediend bij de kledingcommissie
  2. Minimale ordergrootte is 6 tenues
  3. Iedere team-contactpersoon is verantwoordelijk voor correcte informatie in de bestellijst
  4. Iedere team-contactpersoon is verantwoordelijk voor het collecteren van het geld
  5. De betaling wordt bij voorkeur via Tikkie uitgevoerd tussen HC & FC Victoria en de contactpersoon van het team bij het inleveren van het volledige bestelformulier. Dit betekent dat de betaling voor het team in één keer wordt afgerekend.
  6. Alleen een volledig ingevuld bestelformulier en na ontvangst van het correcte geldbedrag wordt de bestelling in behandeling genomen door ondergetekende.
  7. De kledingcommissie zal de contactpersoon informeren over de status van de bestelling.
  8. De kledingcommissie zal de contactpersoon informeren wanneer de bestelling gereed is om opgehaald te worden.
 • Individuele bestellingen 
  Natuurlijk is het ook mogelijk om individueel als Victoria lid een bestelling te plaatsen via een eigen Victoria webshop binnen voetbalshop.nl. Gebruik hiervoor de code: VICTORIA. Leden krijgen:

  • 0% korting op de wedstrijd tenues EN
  • 10% korting op de overige Victoria kleding 
  • Het drukken van initialen op de kleding is mogelijk, maar vallen buiten de korting.
 • Speciale regeling voetbalshop website: korting voor jou en extra opbrengst voor Victoria  
  De afspraken die we hebben met Badge (voetbalshop.nl) zijn gunstig voor onze club. Behalve hun vaste jaarlijkse sponsoring, krijgen Victoria leden 2 keer per jaar mooie aanbiedingen van Voetbalshop.nl. Ook krijgt de club een klein deel van de omzet voor alle bestellingen via voetbalshop.nl. Hiermee kan de club weer investeren in faciliteiten en evenementen ten behoeve van onze leden. Het bestuur wenst daarom dat haar leden gebruik maken van deze mogelijkheid om de club te steunen.

  Sponsoring
  Victoria biedt sponsors de mogelijkheid om de trainingspakken van teams te sponsoren. Dit kan per team of voor meerdere teams tegelijk. Naast de aanschaf van de trainingspakken (door de teams zelf of door de sponsor) is de sponsor een sponsorbijdrage verschuldigd aan de vereniging vanaf € 150,- (afhankelijk van de grootte van een team) tot 300,- per team. Ook worden de extra drukkosten in rekening gebracht. Voor het sponsoren van het wedstrijdshirt gelden aparte afspraken. Neem voor meer info contact op met de sponsorcommissie