• Paviljoen

  Oud maar bij de tijd

  Op 7 oktober 2023 is ons nieuwe paviljoen geopend. Helemaal ingericht naar de normen van deze tijd. Klaar om alle leden en gasten te ontvangen op de manier die bij onze club past. Hartelijk, vriendelijk en gastvrij. En met een mooie ruimte voor onze sponsoren tijdens de wedstrijden van ons net naar de eerste klasse gepromoveerde 1e team.

  We hebben in ons 130-jarige bestaan vele bijnamen gekregen. De oude dame, maar The GoodOld is toch wel de meest gebruikte en misschien ook wel de leukste. We zijn een club voor iedereen die lekker wil voetballen.
  Victoria streeft er naar een opleiding te hebben die behoort tot de beste opleidingen van het land. We willen een vereniging zijn waarin zowel jeugd als volwassenen uit de omliggende omgeving (’t Gooi en omstreken) voetballen en zich ontwikkelen op ieders eigen niveau.

  Plezier hebben, presteren en participeren gaan daarbij hand in hand. Hierbij maakt Victoria een onderscheid tussen prestatie-en breedtevoetbal. Bij het prestatievoetbal worden verschillende middelen ingezet om het niveau van de jeugdopleiding op een (nog) hoger niveau te krijgen. Bij het breedtevoetbal streven we naar plezier en het maken van vrienden voor het leven.

 • Bovenstaande afbeeldingen zijn een schets (mei 2021 en oktober 2021). 

 • Schets mei 2022