• VOVC Dames

  Als aanvulling op de Victoria Ouder Voetbal Competitie (VOVC), die tien seizoenen oud is en is uitgegroeid tot een bijzonder mooie competitie binnen onze voetbalvereniging Victoria, is Victoria in januari 2016 van start gegaan met een Dames VOVC.

  De VOVC Dames (die lid worden van Victoria en van de KNVB) bestaan uit ouders, partners, familieleden en vriendinnen van jeugdleden, leden en oudleden. De vrouwen hebben diverse niveaus en trainen wekelijks op woensdagavond.

  Vanaf seizoen 2016-2017 speelt een deel van de groep mee met een KNVB 30+ competitie.

  Om het risico van blessures tot een minimum te beperken en het plezier tot een maximum te verhogen zijn sliding tackles niet toegestaan.

  Spelen bij de VOVC Dames is dé manier om weer lekker in beweging te komen en fit te worden/blijven. Bovendien is er de befaamde derde helft in het clubhuis, waar je nieuwe en oude Victorianen ontmoet.

  Redenen genoeg om deelname te overwegen, je aan te sluiten bij of een proeftraining te komen volgen. Lidmaatschapskosten voor de VOVC Dames, met of zonder wedstrijdpas (KNVB) zijn te vinden op: https://www.victoria1893.nl/clubinfo/lidmaatschap/info

  Geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem contact op met: 

  Hilde, Saskia of Carolyn via vovc.dames@gmail.com