• "Stijn & Krijn" terug bij Victoria 1

  • Stijn van ’t Hooft is teruggekeerd als trainer van het eerste elftal van Victoria. Hij vormt, samen met z’n kompaan Krijn Prinsen en de huidige assistent Mathieu Bakker, de technische staf tot het einde van dit seizoen.

    De komst van Van ’t Hooft was gewenst, nadat de eerder van Victoria 2 doorgeschoven trainer Renato Dijksterhuis door plotselinge gezondheidsredenen afwezig is. Dijksterhuis volgde op zijn beurt Robert Roest op, die in januari wegens privéomstandigheden stopte. Dijksterhuis werkt hard aan zijn herstel. naar omstandigheden gaat het goed met hem. Wij wensen hem veel sterkte.

    Van ’t Hooft was eerder zes seizoenen hoofdtrainer. Daarvan assisteerde Prinsen hem er vier. Na de overstap van de zondag naar de zaterdag brachten zij het eerste elftal in hun voorlaatste seizoen naar de eerste klasse. Victoria 1 staat nu vierde in de tweede klasse B.

    Vanaf seizoen 2023-2024 is Aron van der Weert de hoofdtrainer van onze club. Eerder was Van der Weert twee seizoenen verantwoordelijk voor de 019-1.

  • Stijn van 't Hooft (links) stond afgelopen zaterdag al assistent Mathieu Bakker (rechts) bij. Vanaf dinsdag 28 maart zal hij weer officieel voor de groep staan.