• Victoria Investerings Plan (VIP)

  11 okt 2021
 • Beste Victorianen, beste ouders,

  U zult net als velen anderen met u, regelmatig ons sportcomplex bezoeken met daarbij ons gezellige paviljoen. Maar ons paviljoen, dat in 1977 is opgeleverd, heeft inmiddels ook zijn gebreken. Vanwege de technische staat van het pand is er structureel vernieuwing en verbetering noodzakelijk. Daarbij is er een grote vraag naar meer kleedkamers en douches. Recent hebben wij daarom besloten tot het ontwikkelen van een plan voor een nieuw paviljoen https://www.victoria1893.nl/nieuwpaviljoen. Met dit nieuwe paviljoen kunnen we weer decennia vooruit en onze mooi club presenteren zoals het bij ons hoort.

  De club heeft u hierbij nodig. En u kunt dat doen door mee te doen met ons VIP. Ons Victoria InvesteringsPlan.

  We zijn op zoek naar Leden en Ouders van leden, familie van leden, die ons willen helpen bij de financiering. VIP is een obligatieplan dat al bij ruim 40 andere clubs succesvol is toegepast. Wat vooral belangrijk is, dat het onze club tot 40% bespaart in de investeringskosten, terwijl het u geen geld kost! Bekijk hier het filmpje met een duidelijke uitleg (https://www.youtube.com/watch?v=vCE_rpe1qpM).

  We houden op dinsdag 2 november om 20.00 uur op de club een informatiebijeenkomst waar dit plan uitvoerig en vooral duidelijk wordt uitgelegd. Op de website kunt u al meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden om deel te nemen.

  Het is absoluut de moeite waard om te onderzoeken of deze manier voor u interessant is om onze mooie club te ondersteunen naar een Victoria-waardig onderkomen. Zonder dat het u geld kost kunt u de club enorm helpen. We zien u graag op dinsdag 02 november om 20.00 in ons paviljoen!

  We zijn zeer verheugd dat de eerste toezeggingen reeds binnen zijn.

  Houdt Steeds Tezamen.

  Namens het Bestuur, 
  William Koot

  Voorzitter - HC&FC Victoria 1893

   

  M +31 6 22788700
  voorzitter@victoria1893.nl

  www.victoria1893.nl