• Victoria krijgt deksel op de neus

    Victoria krijgt deksel op de neus

    Ook de tweede bekerwedstrijd heeft Victoria niet het resultaat gebracht waar op werd gehoopt. In de slotseconde werd een krappe voorsprong weggegeven; 1-1.

    De middag begon zeer positief voor de thuisploeg. Na de zeperd van vorige week begon het team van Stijn van ’t Hooft nu zeer fanatiek en overtuigend tegen 2e klasser DVVA. Een stroom van aanvallen gleed richting Amstelveens doel. Al vroeg was het Jim van der Scheer die een vrije trap van Mark Moussa tegen de touwen wist te koppen. Onder aanvoering van een bij vlagen ongrijpbare Wilco de Birk was Victoria het eerste half uur heer en meester. Het enige probleem was het afronden van de kansen. Aan het eind van het eerste bedrijf kreeg ook DVVA een aantal keer de kans richting doelman DaniĆ«l van Veen te trekken maar de jongeling liet zich niet verschalken.

    Met de gedachte dat de blauw-witten een week eerder goed uit de kleedkamer kwamen ging het thuispubliek zitten voor een mooie tweede helft. Het tegendeel bleek waar. Nimmer was er een periode waarin Victoria de overhand had. Mede door het vele buitenspel aan beide kanten kwam er geen tempo in de wedstrijd. Het dichtst bij een doelpunt was Emmanuel Emma maar zijn inzet, na goed doorzetten in duel met de doelman, scheerde langs de kruising. DVVA bleef in leven en vocht in de slotfase voor een resultaat. Dat leek er niet te komen maar in de 93e minuut kreeg Victoria een corner niet uit het strafschopgebied. Een DVVA speler rook zijn kans en poeierde de gelijkmaker binnen. Teleurstelling alom aan de thuiszijde.

    Volgende week mag Victoria proberen toch met een goed gevoel de competitie in te gaan. Loosdrecht komt op bezoek op ’t Jagerspaadje. Er bestaat zelfs nog een kans dat bij een ruime zege de volgende bekerronde wordt gehaald. Aftrap 15:00 uur.