• Victoria met debutant Sem Ros (17) in Loosdrechtse derby

 • Hoe ziet jouw loopbaan bij Victoria eruit?
  Ik begon bij Victoria in de o14-2. Victoria begon toen een Youngstar elftal in deze categorie en daarom ben ik overgestapt van Wasmeer naar Victoria. Na de o14-2 ging ik naar de o15-2, o16-1, o17-3 en nu is dit mijn eerste jaar bij de Senioren. De o18 en de o19 heb ik overgeslagen.

  Hoe heb je jouw debuut ervaren?
  Ik maakte mijn debuut in een competitie wedstrijd tegen SV Loosdrecht. Dit was een mooie derby daarom vond ik het nog specialer om mee te mogen met UNO. Vooraf had ik niet verwacht dat ik mocht invallen maar toen de 0-3 viel wist ik dat mijn kans wat groter werd. Ik kwam er in vlak nadat de 0-4 was gevallen. Het was geweldig om te mogen invallen en ik vond het best speciaal omdat ik nog maar 17 ben.

  Wat is jouw mooiste herinnering in de jeugd bij Victoria?
  Mijn mooiste herinnering aan de jeugd was het winnen van de KNVB-beker met de o17-3, we wonnen van Texel 95 met 3-0. We waren een echt vriendenteam en werden we in dit seizoen ook najaars en voorjaars kampioen, we bleven het hele seizoen ongeslagen.

  Dit seizoen in het 2de is ook geweldig omdat ik met mijn vader kan voetballen en omdat ik goed wordt opgenomen in de selectie. Het trainingskamp in Valencia was ook echt een hele leuke ervaring!

  Welke trainers heb je in de jeugd gehad, en wie heeft daarvan de meeste indruk op je gemaakt?
  Ik heb ieder seizoen een andere trainer gehad bij Victoria. Ze waren allemaal heel verschillend, maar de meeste indruk hebben Etienne Ros (Mijn vader), Rik Letteboer en Wout van de Wild op mij gemaakt. Van Etienne en Rik heb ik erg veel geleerd in de 016-1 en Wout wist van ons vriendenteam (o17-3) een kampioensploeg te maken. Nu twee jaar later is het grappig dat ik samen met Etienne en RIk in een elftal speel!

  Hoe zie je jouw toekomst voor je in het voetballen?
  Ik wil zo hoog mogelijk voetballen. Ik hoop dit jaar te promoveren met het 2de naar de reserve 1ste klasse en hopelijk kan ik vaker invallen bij UNO. Ik heb het enorm naar mijn zin bij Victoria dus ik zie mijzelf hier voorlopig wel blijven.

  Wat doe je naast het voetballen?
  Dit jaar moet ik eindexamen doen en volgend jaar ga ik naar de Hotelschool in Amersfoort. Daarnaast werk ik 4 avonden in de week in de horeca, maar het liefst sta ik op het voetbalveld dus ik plan alles om het voetballen heen.